service en onderhoud

Home / service en onderhoud

Service & Onderhoud

Goede service en gedegen onderhoud verlengen de levensduur van uw installatie en dragen bij aan de veiligheid van uw gasten. Jaarlijks verzorgen we voor circa 150 klanten klein- en grootschalig onderhoud. Dit onderhoud varieert van het volledig bekleden en coaten van waterglijbanen, herstel van zwembaden tot het isoleren van bestaande glijbanen. 

Bekleden van het glijvlak

Een goed bekleed glijvlak zorgt voor een soepele, comfortabele en veilige rit in de waterglijbaan. Onze onderhoudsmonteurs werken met de beste materialen en hebben jarenlange ervaring, om het glijvlak te herstellen voor een soepele rit.

Instructieborden

Instructieborden bieden veel informatie over de waterattractie in één oogopslag. Borden worden vervaardigd uit composiet met twee lagen aluminium voor lange duurzaamheid en kunnen, naast de wettelijke informatie, worden voorzien van logo en design van de exploitant. 

instructie1

Renovatie

BoerSlides & Disco voert renovaties uit met verschillende doeleinden. Het herstellen van een zwembad, waterglijbaan of attractie is voor ons dagelijkse kost. Neem contact met ons op voor een passend advies.

Isoleren van bestaande glijbanen

Een dichte waterglijbaan in een binnenzwembad is een behoorlijke kostenpost als het gaat over warmteverlies. De baan zelf, van slechts een paar millimeter polyester, is immers buiten het gebouw. Wij realiseren glijbaanisolatie waarmee een forse besparing op de energiekosten behaald wordt. En dat is weer goed voor het milieu!

Door het toepassen van een isolatieschil rond de bestaande baan, wordt de isolatiewaarde van ca. 4,88 W/m2K gereduceerd naar 0,26 W/m2K. De nieuwe mantel op maat gemaakt en afgewerkt met polyester. Zo ontstaat een resultaat wat er ook nog eens fraai uit ziet.

Bent u op zoek naar advies, heeft uw attractie onderhoud nodig of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!