Aquaglide

Home / Aquaglide

Aquaglide

Onze Adventuretracks is een groep uitdagingsproducten voor gebruik in het zwembad en in water met een minimale waterdiepte.

 

Let op:

In Nederland moeten alle Aquaglide toestellen voorzien zijn van een geldig goedkeuringscertificaat welke is afgegeven door een AKI (aangewezen keuringsinstantie). Helaas zijn niet al onze toestellen voorzien van zo'n certificaat.

Indien gewenst kunnen we een lijst aanleveren van de toestellen die wel voorzien zijn van een geldig certificaat, deze is op te vragen via info@boerslides.nl

Diepgaand geprofileerd

Veel zwembaden en waterbassins hebben simpelweg niet de waterdiepte om onze grotere items te plaatsen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat elk item in de Adventuretracks maximaal plezier biedt, ongeacht de grootte en vermelden we ook een diepteprofiel voor elk pakket dat we aanbieden.

Modulair

Elk Adventure Series-item is ontworpen om onderling te worden verbonden met het Vario-Lock-bandsysteem, zodat de uitdaging of de mogelijkheden van het Aquapark alleen door uw verbeelding worden beperkt.

Superieure materialen

Duratex is het beste kwaliteitsmateriaal voor commerciële Aqauparken. Aquaglide is het enige merk dat met een fabriek samenwerkt om een eigen exclusieve formule te ontwikkelen. Het weefsel versterkte PVC heeft een betere elasticiteit en superieure hechting, wat de constructie en betrouwbaarheid van de beste kwaliteit verzekert. Aquaglide is ook het enige merk dat technologisch geavanceerd HP-technologiemateriaal met hogedrukcapaciteit integreert op plaatsen waar extreme duurzaamheid vereist is.

Superieure constructie

De Aquaglide-naden zijn dubbel gelast met drie lagen versterking voor maximale sterkte. De handgrepen, D-ringen en ankerplaten zijn ook gelast voor maximale sterkte, niet gelijmd. Alle metalen onderdelen zijn gemaakt van RVS316 van scheepskwaliteit.
Aquaglide is superieur aan andere merken.

Garantie van 3 jaar

Aquaglide staat achter haar producten. Aquaglide-producten zijn niet alleen beter gebouwd, ze worden ook gedekt door een beperkte garantie van 3 jaar tegen elk defect in materiaal of vakmanschap.

Certificering van derden

Elk Aquaglide-product wordt onderworpen aan uitgebreide laboratorium- en praktijktests om te zorgen dat het voldoet aan de strengste productveiligheidsnormen ter wereld en deze overtreft. De producten zijn gecertificeerd conform CPSIA en EN 15649, de hoogst mogelijke normen in de branche.

Prijslijst en advies

Onze prijslijst 2023 is op te vragen via onze contactpagina. Ook voor advies en extra informatie staan wij u graag te woord. Download onze catalogus via onderstaande knop.