Aquaglide

Home / Aquaglide

Onze Adventuretracks is een groep uitdagingsproducten voor gebruik in het zwembad en in water met een minimale waterdiepte.

Diepgaand geprofileerd.
Veel zwembaden en waterbassins hebben simpelweg niet de waterdiepte om onze grotere items te plaatsen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat elk item in de Adventuretracks maximaal plezier biedt, ongeacht de grootte en vermelden we ook een diepteprofiel voor elk pakket dat we aanbieden.

Modulair.
Elk Adventure Series-item is ontworpen om onderling te worden verbonden met het Vario-Lock-bandsysteem, zodat de uitdaging of de mogelijkheden van het Aquapark alleen door uw verbeelding worden beperkt.

Superieure materialen.
Duratex is het beste kwaliteitsmateriaal voor commerciële Aqauparken. Aquaglide is het enige merk dat met een fabriek samenwerkt om een eigen exclusieve formule te ontwikkelen. Het weefsel versterkte PVC heeft een betere elasticiteit en superieure hechting, wat de constructie en betrouwbaarheid van de beste kwaliteit verzekert. Aquaglide is ook het enige merk dat technologisch geavanceerd HP-technologiemateriaal met hogedrukcapaciteit integreert op plaatsen waar extreme duurzaamheid vereist is.

Superieure constructie.
De Aquaglide-naden zijn dubbel gelast met drie lagen versterking voor maximale sterkte. De handgrepen, D-ringen en ankerplaten zijn ook gelast voor maximale sterkte, niet gelijmd. Alle metalen onderdelen zijn gemaakt van RVS316 van scheepskwaliteit.
Aquaglide is superieur aan andere merken.

Garantie van 3 jaar.
Aquaglide staat achter haar producten. Aquaglide-producten zijn niet alleen beter gebouwd, ze worden ook gedekt door een beperkte garantie van 3 jaar tegen elk defect in materiaal of vakmanschap.

Certificering van derden.
Elk Aquaglide-product wordt onderworpen aan uitgebreide laboratorium- en praktijktests om te zorgen dat het voldoet aan de strengste productveiligheidsnormen ter wereld en deze overtreft. De producten zijn gecertificeerd conform CPSIA en EN 15649, de hoogst mogelijke normen in de branche.

Prijslijst.
Onze prijslijst 2019 kun je opvragen via mailadres info@boerslides.nl