Waterglijbanen & waterattracties

Home / Waterglijbanen & waterattracties

Waterglijbanen en attracties

Een waterglijbaan kan van een 'gewoon' zwembad een echt waterparadijs voor jong en oud maken. BoerSlides & Disco biedt een breed assortiment waterglijbanen voor families, tubes en extreme glijbanen voor de echte sensatiezoekers. 

Naast waterglijbanen bieden we groot scala aan waterattributen en WaterSplash sprayparken. 

Familie waterglijbanen

De naam zegt het al: glijbanen voor de hele familie. Ga keer op keer met de hele familie tegelijk naar beneden, de winnaar is degene die het snelst beneden is! Bij BoerSlides & Disco beschikken we over een breed assortiment waterglijbanen die geschikt zijn voor de hele familie. Kies voor een multi slide baan, een compact baan of een extra wijde baan. Glijbanen kunnen worden uitgevoerd in zowel kunststof als RVS.

Tube waterglijbanen

De bekende tube waterglijbanen zijn zowel binnen als buiten te installeren en te voorzien van allerlei special effects zoals stroboscopen, een sterrenhemel en rookmachines. 
Door een tube te isoleren is ook in de winter de glijbaan volledig operationeel. Bekijk via onderstaande button al onze tube waterglijbanen. 

Extreme waterglijbanen

Voor de echte waaghalzen zijn er onze extreme waterglijbanen. Het kan namelijk niet gek genoeg, mits het eindresultaat veilig is. Afgeschoten worden vanuit een capsule, een baan zo stijl dat het lijkt alsof men een vrije val maakt of zij aan zij naar beneden op een tube op de King Cobra. Voor de sensatiezoekers installeert BoerSlides & Disco ook extreme waterglijbanen, ontdek ze via onderstaande knop. 

Waterspeeltoestellen

BoerSlides & Disco is leverancier van een ruime selectie waterspeeltoestellen in allerlei vormen en maten. Via onze pagina waterspeeltoestellen is de volledige catalogus te downloaden. 

WaterSplash sprayparken

Voor ultieme waterpret zijn er de WaterSplash producten en parken. Deze zijn vervaardigd uit RVS en te poeder coaten in een kleur naar keuze. Alle spuitmonden zijn CNC gefreesd en weggewerkt in de behuizing om scherm randen te voorkomen. Gegarandeerd plezier!