Homepage

Home / Homepage

Welkom op de website van BoerSlides & Disco BV. In de wereld van waterglijbanen en waterspeeltoestellen voelen we ons thuis. We begeleiden de klant van begin tot eind bij de realisatie van een nieuwe waterattractie, om zo de ultieme beleving te creëren. Daarbij horen goede service & onderhoud door gepassioneerde en gecertificeerde vakmensen. Voor iedere uitdaging bent u bij BoerSlides & Disco BV bij het juiste adres.

Onze producten en diensten

Waterglijbanen & attracties

Onze ervaring en expertise zetten we in om samen met de opdrachtgever, een ultieme waterattractie te realiseren met maximale meerwaarde voor de eindgebruiker.

Aquaglide - Aquaparks

De producten van Aquaglide zijn ontworpen voor lange termijn duurzaamheid en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Creëer een eigen waterpark in de indeling die u wilt!

Inspectie

Onze inspecteurs (SVS ster 2 gecertificeerd) voeren een nauwkeurige inspectie uit volgens de laatste wet- en regelgeving op waterglijbanen, speeltoestellen en andere waterelementen. Veiligheid van de eindgebruiker staat voorop.

Service & Onderhoud

Met ruim 20 jaar ervaring voeren we service & onderhoud aan waterglijbanen en -attracties uit. Denk daarbij aan het vernieuwen van het glijvlak, instructieborden,  renovatie en de isolatie van bestaande glijbanen. 

20 jaar expertise in waterpret

Plezier, spanning, snelheid, adrenaline en sensatie: het zijn allemaal begrippen die onze klanten koppelen aan de glijbanen en attracties die BoerSlides & Disco BV in de afgelopen ruim 20 jaar heeft gecreëerd. Door regelmatige inspecties, goede service en aandachtig onderhoud blijven installaties betrouwbaar en vooral veilig in bedrijf. Ons service- en onderhoudsteam is in staat schade, storingen of problemen snel en vakkundig op te lossen. Jaarlijks onderhouden we circa 150 waterglijbanen in Nederland en België, welke ten alle tijden voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. 

Bent u op zoek naar advies, heeft uw attractie onderhoud nodig of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

Onze projecten