Drie wereldtoppers in waterpret

BoerSlides & Disco B.V. werkt samen met Polin, Atlantics & Kingcombe Aquacare. 

 Deze producenten hebben een uitstekende internationale reputatie. Van aantrekkelijke waterspeeltoestellen tot de grootste, spectaculairste waterglijbanen: BoerSlides & Disco BV kan elke uitdaging aan!

Polin: spectaculair in innovatie en kwaliteit


 
De in 1976 opgerichte Turkse onderneming Polin heeft in 90 landen meer dan 2.500 projecten gerealiseerd.
 
Polin sleept daarbij de ene na de andere award in de wacht. In 2014 kreeg de onderneming samen met Cartoon Networks de Leading Edge Award tijdens the World Waterpark Associations’ (WWA) Symposium & Trade Show in Las Vegas. Voor de glijbanen King Cobra en Super Combo werd Polin in 2014 de European Star Award toegekend. Polin vervaardigt waterspeeltoestellen en waterglijbanen van polyester. De prijs-kwaliteitsverhouding van de Polin-producten is spectaculair!
 

Atlantics: Duitse kwaliteit staat als een huis


 
De attracties van Atlantics zijn bijzonder creatief bedacht. Ze zijn zeer aantrekkelijk en met uiterste zorg vervaardigd. Daarbij zijn ze ook nog eens bijzonder praktisch.
 
Atlantics produceert de glijbanen van RVS, waardoor u verzekerd bent van diverse voordelen. De in RVS uitgevoerde glijbanen zijn naadloos, wat de glij-ervaring nog prettiger maakt. RVS is bovendien vandaalbestendig en vraagt geen onderhoud. Als u voor een waterglijbaan van Atlantics kiest, zullen u en uw bezoekers daar vele jaren plezier van hebben!