Over Ons

Wat vinden kinderen spannend? Welke waterglijbaan of welk waterspeeltoestel past bij uw locatie? Wat is de optimale prijs-kwaliteitverhouding? U vindt de beste antwoorden met BoerSlides & Disco B.V.
 
Want ons bedrijf mag dan jong zijn, maar wij, Jan Boer, Luc Van Erck en Frank Disco, beschikken samen over meer dan veertig jaar ervaring. In de wereld van waterglijbanen en watertoestellen zijn we helemaal thuis. Samen met u zetten we onze ervaring graag om in waterattracties met maximale meerwaarde.

Van eerste idee …

Stel, u heeft plannen voor een nieuwe waterglijbaan. U weet al waar hij zou kunnen beginnen en eindigen. Misschien hebt u zelfs al een schetsontwerp. Een mooi moment om BoerSlides & Disco B.V. in te schakelen.
 
Om te beginnen geven we u – geheel vrijblijvend – een objectief advies. Vervolgens bekijken we samen met u of uw concept nog verbeterd kan worden. Daarbij letten we op alle relevante aspecten, zoals de locatie en de lengte van de waterglijbaan en de voorkeur van uw doelgroep. Het materiaal is ook van belang; u kunt kiezen voor polyester of RVS.

… tot en met turnkey oplevering

Heeft u uw keuze bepaald, dan werken wij de technische tekeningen uit. Op basis hiervan brengen wij een offerte uit, die u prettig zal verrassen. Wij werken namelijk samen met drie gerenommeerde producenten, namelijk Polin (Turkije), Atlantics (Duitsland) en Kingcombe Aquacare (UK).
 
Deze wereldspelers leveren maatwerk van topkwaliteit voor een zeer interessante prijs. Plaatsing en montage door vakmensen plus de ingebruikname-keuring door een erkende instantie: we regelen het perfect. U hebt er geen omkijken naar.

Alles in één hand

Na de oplevering blijven wij graag betrokken.
 
Voor onderhoudswerkzaamheden zult u ons waarschijnlijk niet nodig hebben. Zowel polyester als RVS vraagt immers nagenoeg geen onderhoud. Ingevolge EN1069-1 & 2 (normering waterglijbanen) wordt het aangeraden om de waterglijbanen jaarlijks technisch te inspecteren. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Drie wereldtoppers in waterpret

BoerSlides & Disco B.V. werkt samen met Polin, Atlantics & Kingcombe Aquacare
 
Deze producenten hebben een uitstekende internationale reputatie. Van aantrekkelijke waterspeeltoestellen tot de grootste, spectaculairste waterglijbanen: Polin, Atlantics en Kingcombe Aquacare kunnen elke uitdaging aan!